Tessa Overmars

Coach & Mindfulnesstrainer

“Nadat ik een decennium in de zakelijke wereld werkte, waarbij ik volledig uit balans was geraakt, ben ik keihard onderuit gegaan. Dit betekende een omslag en het begin van een nieuw pad waarbij ik veel meer vanuit mijn hart en met passie ben gaan leven. De jaren daarna volgde ik diverse opleidingen op het gebied van coaching en mindfulness. Ik deel mijn kennis en ervaringen graag met anderen.

Ik coach mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en ondersteun hen o.a. bij het reduceren van stress, het vergroten van veerkracht en het vinden/behouden van balans zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en vanuit rust en focus optimaal kunnen functioneren in zowel werk als privé. Ik weet mensen te inspireren en in hun kracht te zetten. Mijn aanpak is daarbij doelgericht en down-to-earth.

Ben jij er klaar voor om de eerste stap te zetten? Start vandaag en maak meteen een afspraak voor een intakegesprek!”

Tessa geeft coaching, trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en mindfulness aan particulieren en bedrijven.
Zij heeft de opleiding tot Lifecoach afgerond bij het Atma Instituut te Amersfoort.
Ze heeft tevens de opleiding tot mindfulnesstrainer afgerond bij SeeTrue en het Centrum voor Mindfulness te Amsterdam en staat geregistreerd bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen als lid categorie 1.