Tessa Overmars

Coach, mindfulnesstrainer, yogadocent en masseuse

“Nadat ik een decennium in de zakelijke wereld werkte waarbij ik volledig uit balans was geraakt, was ik zowel fysiek als mentaal op. Dit betekende een omslag en het begin van een nieuw pad waarbij ik veel meer vanuit mijn hart en met passie ben gaan leven. De jaren daarna volgde ik diverse opleidingen op het gebied van coaching, mindfulness, yoga, massage en reiki.

Dit alles gaf mij veel zelfinzicht. Het was een reis naar binnen en van daaruit kon ik weer naar buiten treden. Krachtiger, wijzer, liefdevoller, aandachtiger, meer verbonden. Ik verken mijn grenzen en zie mijn uitdagingen; fysiek en mentaal. Het blijft een proces, een reis, een pad dat ik volg. Onderzoekend en nieuwsgierig, mezelf steeds weer verrassend, waarbij ik steeds diepere lagen van mezelf leer kennen. Oefenen in loslaten en acceptatie. Leren zien/herkennen van mijn patronen en van situaties in mijn leven waar ik vastloop. Openend voor nieuwe ervaringen. Terug naar mijn kern, mezelf ontdoen van beschermingsmechanismen. Mezelf omarmen met alles wat er is; angsten en verlangens. Mezelf weer liefhebben.

Ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen en kan je o.a. ondersteunen bij het reduceren van stress, het vergroten van veerkracht, het vinden/behouden van balans, het weer in contact komen met en leren luisteren naar je lichaam. Dit alles zodat jij het beste uit jezelf kan halen en vanuit rust en focus optimaal kan functioneren in zowel werk als privé. Ik weet mensen te inspireren en in hun kracht te zetten. Mijn aanpak is daarbij doelgericht en down-to-earth.

Ben jij er klaar voor om de eerste stap te zetten? Start vandaag en maak meteen een afspraak!”

Voor meer informatie over Tessa’s professionele achtergrond kan je hier kijken.

Kijk ook eens op yarayoga.nl

“When one teaches, two learn.” 

– Robert Heinlein