Lifecoaching

Lifecoaching gaat over zingeving en het verhogen van jouw levenskwaliteit en geluk. Dat kan over werk of relaties met anderen gaan, maar ook over grotere levenskeuzes. Samen kijken we wat jij belangrijk vindt in het leven en hoe je je leven zo vorm kan geven dat het bij jou past. Met behulp van lifecoaching kan je je zelfinzicht vergroten en zo keuzes maken die aansluiten bij wat jij belangrijk vindt. Het kan je helpen om dichter bij je gevoel te komen en om blokkades te duiden en waar mogelijk op te heffen. Ook kan lifecoaching je helpen om flexibeler om te gaan met overtuigingen die je in de weg zitten. Samen kunnen we in kaart brengen wat jouw belangrijkste waarden zijn en hoe je meer daarnaar kunt leven. De sessies worden op jouw persoonlijke behoeften afgestemd.

Lifecoaching kan je bijvoorbeeld helpen bij vragen en gedachten als:

 • Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?
 • Hoe kan ik mijn leven invullen om te leven naar mijn waarden?
 • Hoe kan ik meer bereiken in mijn leven?
 • Wat maakt mij echt gelukkig?
 • Waar ben ik goed in?
 • Hoe kan ik omgaan met tegenslagen in het leven?
 • Hoe wil ik graag leven?
 • Past mijn relatie nog bij me? Of wil ik iets anders?
 • Word ik nog blij van m’n werk? Of past een andere baan beter?
 • Hoe komt het dat ik niet lekker in m’n vel zit?
 • Ik wil iets anders in het leven, maar wat dan precies?
 • Hoe maak ik de juiste keuzes?
 • Is dit het nou? Wat is het doel van mijn leven?

Enkele voordelen van lifecoaching op een rij:

 • Balans in je werk en privé vinden
 • Het bevorderen van krachtige verbindingen, zowel zakelijk als privé
 • Je beperkende overtuigingen identificeren
 • Kernwaarden verwoorden
 • Zelfcompassie creëren
 • Jouw persoonlijke en zakelijke doelen behalen

Dus ben je opzoek naar:

 • Zingeving of diepgang
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Zelfvertrouwen
 • Leren van je valkuilen of eerder gemaakte fouten
 • Balans in je leven
 • Een richting in je leven die beter bij je past
 • Het realiseren van je dromen

Neem meteen contact op om een eerste afspraak in te plannen!

Liever online? Kijk dan eens hier.

Coachingstarief voor 60 minuten: €80

“Life is a balance of holding on and letting go”

– Rumi