Yoga Amsterdam Nieuw West (Oud-Sloten)

Lesrooster YARAYOGA Amsterdam Nieuw West SloterwegOp de maandagavond en de woensdagochtend worden de yoga lessen gegeven in Amsterdam Nieuw West aan de Sloterweg 1192.
De lessen op maandag zijn van 18.30-19.45 uur en van 20.15-21.30 uur en op woensdag van 09.30-10.45 uur.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.


Meld je aan voor een gratis proefles!

Kom je voor een eerste keer/proefles, neem dan contact op via telefoon of e-mail voorafgaand aan de les.

HOE HET WERKT

De lessen worden aangeboden in een reeks. In verband met de groepsgrootte (max. 15 personen), geldt je inschrijving voor een vaste lesdag/tijd. Je kunt voor aanvang van iedere nieuwe periode je lesdag/tijd opgeven. In overleg is het eventueel nog mogelijk om tussentijds van lesdag/tijd te wisselen.
Je kunt overigens ook op ieder gewenst moment instappen in een lopende periode; Neem voor de aangepaste prijzen contact op via telefoon of e-mail.
Op deze locatie zijn geen yogamatten aanwezig; je dient een eigen yogamat mee te nemen. Kijk hier voor verdere praktische info.

WANNEER

De lessen worden aangeboden in een reeks:

2024:
8 januari – 14 april (14 weken)
15 april – 4 augustus (16 weken)
2 september – 22 december (16 weken)

Er is geen les op: nationale feestdagen

KOSTEN

Met een lessenreeks komt de prijs op €14 per les voor één les per week.
Eventueel gemiste lessen zijn voor eigen rekening of kan je indien mogelijk nog binnen dezelfde periode inhalen op een andere lesdag/tijd. Bel/mail dan of er plek is i.v.m. de groepsgrootte.
Wanneer je wilt stoppen met de yogalessen, dien je uiterlijk 2 weken voor het eind van een periode op te zeggen, zodat ik weet dat de voor jou gereserveerde plek beschikbaar komt. Bij annulering ná aanvang van een periode kom je niet in aanmerking voor teruggave van het reeds betaalde cursusgeld.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden voor een lessenreeks waarbij je les volgt op een vaste dag, een vast tijdstip en met een vaste groep. Neem bij interesse contact op via het contactformulier, per mail of 06 47 15 83 98.

“One hour of yoga is only 4% of your day. No excuses”

– Unknown