Reiki

Reiki is een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning die ook het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreekt. Het wordt beheerd door handoplegging en is gebaseerd op het idee dat een onzichtbare levenskracht energie door ons stroomt. Als je levensenergie laag is, dan hebben we meer kans om ziek te worden of stress te ervaren, en als het hoog is, zijn we beter in staat om gelukkig en gezond te zijn. In Japan wordt deze universele energie “Ki” genoemd, in China “Chi” en in India “Prana”.

Anders dan bij een massage wordt er niet direct op de spieren gewerkt maar op het energiesysteem in het lichaam waarbij je energiehuishouding in balans wordt gebracht en de energie weer vrij kan stromen. Een Reiki behandeling werkt op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.  Na een behandeling voel je je ontspannen, opgeruimd en weer opgeladen. Het kan je ook inzichten geven op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en eventueel te nemen stappen.

De behandeling wordt gegeven op een massagetafel of op een mat op de vloer. Je blijft volledig gekleed.

Prijs: €65 voor 60 minuten of je kunt 5 behandelingen in 1 keer betalen voor €300. Je kunt de behandelingen dan gedurende een jaar inplannen.
Ook leuk als kado! Voor jezelf of een ander.

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

“There is a crack in everything, that’s how the light gets in”

– Leonard Cohen